> Početna > O nama

Tko smo mi?

Lucerna nekretnine je agencija osnovana 2007 godine, a nalazi se u svojoj poslovnici u Varaždinu, Augusta Šenoe 10. Agencija djeluje na području Varaždinske, Međimurske, Zagrebačke  i ostalih županija,  na području mora i otoka, a i šire.

Naše djelatnost obuhvaćaju posredovanje u kupoprodaji nekretnina, kao i posredovanje u iznajmljivanju i unajmljivanju stambenih i poslovnih prostora.

LUCERNA NEKRETNINE SU ČLAN HGK - Potpisnik pravila poslovanja posrednika u prometu nekretnina

Lucerna nekretnine upisane su u Registar posrednika u prometu nekretnina, koji se vodi  pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Lucija Novoselec, vl.Lucerna nekretnina, upisana je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina. Agencija Lucerna nekretnine prihvatila je PRAVILA POSLOVANJA POSREDNIKA U PROMETU NEKRETNINAMA, te je osigurana  kod osiguravajućeg društva JADRANSKO d.d. od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina u slucaju eventualne štete nanijete klijentu.

Pridržavajući se ugovornih obveza kao agencija u prometu nekretnina omogućujemo Vam:

  • pronalazak i dovođenje u vezu kupca i prodavatelja radi zaključivanja posredovanog posla
  • dajemo mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine
  • upozoravamo na nedostatke nekretnine
  • obavljamo uvid i kontrolu isprava nekretnine kojima se dokazuje vlasništvo
  • upoznajemo kupca i prodavatelja sa svim zakonskim, poreznim, i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine
  • prezentiramo nekretninu na tržištu, oglašavamo je na odgovarajući način, omogućavamo pregled nekretnina, te pritom čuvamo osobne podatke klijenata kao poslovnu tajnu

Agencija svojom stručnošću i bogatim iskustvom jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoprodaje nekretnina. 

Osim samog posredovanja, u cilju da se klijentu pruži kompletna usluga, svaki se pojedinac prati počevši od prvog kontakta, tijekom prezentacije same nekretnine, do trenutka stjecanja vlasništva predmetne nekretnine.

Agencija Lucerna nekretnine uz osnovnu djelatnost posredovanja omogućava svojim  klijentima bržu i lakšu realizaciju kredita kod pojedinih banaka, procjenu tržišne vrijednosti nekretnina, u suradnji sa ovlaštenim procjeniteljima, te obavljanje svih pravnih poslova počevši od provjere vlasničke dokumentacije, izrade svih pravnih akata (izrada predugovora, ugovora, anexa, tabularne isprave, prijedloga za predbilježbu i uknjižbu prava vlasništva, te predaja dokumentacije radi razreza poreza na promet nekretnina), u suradnji sa ovlaštenim odvjetničkim uredima.

U svojoj bazi podataka nudimo velik broj nekretnina počevši od stanova, kuća, vikendica, poslovnih prostora, apartmana, zemljišta  pa do onih luxuznijih - vile, hoteli, restorani  itd...

Stoga budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata i ukažite nam priliku te nam se obratite s povjerenjem jer

Vaše zadovoljstvo i preporuka naš je CILJ!


KEBanner4

Dobrodošli!

 Dobrodošli na internet stranice Agencije za posredovanje u prometu nekretninama Lucerna nekretnine, zahvaljujemo Vam na posjeti i ukazanoj prilici da nakratko prezentiramo svoju tvrtku i ponudu. Pozivamo Vas da pregledate naše stranice, odaberete svoju nekretninu iz snova, te nam se javite kako bi vam pomogli u ostvarenju tog sna!